Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ


Mπορεί στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας να έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους οπαδούς που και σήμερα προσπαθούν να αποτρέψουν την πρόσληψη του Αλέκου Αλεξανδρή , μπορεί άνθρωποι της ΠΑΕ να νίπτουν τας χείρας τους και να επισημαίνουν στον Κόκκαλη ότι κάνει λάθος, ξέρουμε όμως όλοι καλά, ότι δύσκολα θ'αλλάξει κάτι από τη στιγμή που ο Κόκκαλης πήρε την απόφαση να...βαφτίσει προπονητή του Ολυμπιακού τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Αυτό που βγαίνει από την πλατεία Αλεξάνδρας είναι ουσιαστικά...το μπαλάκι στην πλευρά του Σωκράτη Κόκκαλη, αφού στερεότυπα λένε : "O πρόεδρος ασχολείται για το θέμα του προπονητή, θα ανοίξει τα χαρτιά του από Δευτέρα".

Παρόλο λοιπόν που γνώριζε ο Σωκράτης Κόκκαλης τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Αλέκου Αλεξανδρή, δείχνει να μην πτοείται και όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ της Δευτέρας θ'ανακοινώσει την πρόσληψή του.

Δυστυχώς, ο Σωκράτης Κόκκαλης δείχνει να μην μαθαίνει από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος (βλέπε Κετσπάγια) και κάνει ξανά το ίδιο λάθος...Το θέμα είναι ότι την πληρώνει ο Ολυμπιακός, που τερματίζει πέμπτος στο πρωτάθλημα και αρχίζει να τρέχει στα χωριά του Γιουρόπα Λίγκ μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Το τι θα συμβεί μόλις ανακοινωθεί και επίσημα ο Αλεξανδρής ένας Θεός το ξέρει, όπως επίσης και το τι θα συμβεί στην πρώτη της ομάδας, αφού στα οπαδικά στέκια έχει πέσει η ιδέα να κάνουν...επίσκεψη στο Ρέντη!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :