Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κ.ΜΙΡΑΛΑΣ : ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ!


Mικρή είναι η διαφορά με τον Κέβιν Μιραλάς στο οικονομικό κομμάτι, αφού ο Ολυμπιακός αρχικά του πρότεινε 800.000 ευρώ , ενώ ο παίκτης ζητούσε 950.000 ευρώ. Μεταγραφή βέβαια για τέτοια διαφορά δε χαλάει ,αφού ήδη οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Θα κατέβει λίγο η πλευρά του παίκτη, θ'ανέβει λίγο ο Ολυμπιακός, η υπόθεση θα κλείσει κάπου κοντά στις 900.000 ευρώ.

Με την Σεντ Ετιέν έχει ήδη συμφωνήσει ο Ολυμπιακός και λογικά μέχρι την Τετάρτη θα έχει τελειώσει θετικά το θέμα.Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του Βέλγου άσου, καθώς τα χρήματα που ζήτησε η γαλλική ομάδα για να δώσει δανεικό τον Μιραλάς δεν ήταν πολλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα δώσουν στη Σεντ Ετιέν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για να πάρουν δανεικό φέτος τον Μιραλάς, ενώ στο συμβόλαιο θα μπει οψιόν ύψους περίπου 2 εκ ευρώ για την αγορά του διεθνή Βέλγου ποδοσφαιριστή.

Σήμερα θα γίνει η τελευταία επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη Θεοδωρίδη και την πλευρά του παίκτη και όπως όλα δείχνου θα υπάρξει αίσια κατάληξη στο θέμα.

Ο ίδιος ο Μιραλάς από την πλευρά του, λέει ότι «Έρχομαι στην Ελλάδα για να υπογράψω», ενώ ο μάνατζέρ του που μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" , αναφέρει : « O Κέβιν ξετρελάθηκε με τους οπαδούς της ομάδας σας, και στο "Καραϊσκάκη" αλλά και στη Λιέγη που ήταν θεατής στο Σταντάρ-Ολυμπιακός.Θέλει πολύ ν'αγωνιστεί στην Ελλάδα, του αρέσει η ομάδα, του αρέσει και η πόλη"...

Από την ΠΑΕ λένε ότι απομένουν πλέον λεπτομέρειες...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :