Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...


Αν εξαιρέσουμε το δημοσίευμα της "Aujourd’ hui en France" δεν προκύπτει από πουθενά αλλού, ούτε στα Γαλλικά ΜΜΕ αλλά ούτε και στα Βελγικά (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) ότι χαλάει ο δανεισμός του διεθνή Βέλγου στον Ολυμπιακό.

Προφανώς ο Μιραλάς θέλει...κάτι παραπάνω και στην προσπάθεια να πιέσει τον Ολυμπιακό να αυξήσει την προσφορά των 800.000 ευρώ που έχει καταθέσει στον ποδοσφαιριστή, άφησε να...κυκλοφορήσει ότι θέλει να παραμείνει στην Σεντ Ετιέν, πράγμα αδύνατο από τη στιγμή που η Γαλλική ομάδα δε μπορεί να του καλύψει το συμβόλαιο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Βέλγος άσος λοιπόν, ζητάει από τον Ολυμπιακό 950.000 ευρώ το χρόνο, και αυτή ήταν η αντιπρόταση που έστειλε σήμερα στην πλατεία Αλεξάνδρας, σαν απάντηση στην πρόταση των 800.000 ευρώ που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Όπως και να έχει, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο επόμενο διήμερο, με τις διαπραγματεύσεις να αναμένονται σκληρές , τόσο με τον Μιραλάς όσο και με τον Γέστε, όπως σας προαναφέραμε.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει ν'αποκτήσει αυτούς τους δύο παίκτες, τότε θα έχει καταφέρει να ενισχυθεί σημαντικά σε δύο θέσεις που πέρυσι ειδικά ήταν...μαύρη τρύπα. Αν δεν τα καταφέρει, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, αφού ο χρόνος περνάει και θα πρέπει ν'αρχίσει πάλι από την αρχή...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :