Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΤΟΝ ΜΟΝΤΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!


Τον Τζιανπάολο Μοντάλι θέλει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά από το βόλεϊ και εμπιστεύεται ιδιαίτερα.

Ο Μοντάλι άλλωστε, μετά την άκρως επιτυχημένη καριέρα στο βόλεϊ με μια σειρά από κατακτήσεις τροπαίων ως προπονητής, διαπρέπει και στο χώρο του ποδοσφαίρου, αρχικά στη Γιουβέντους (2007-2009) και από τον Οκτώβριο του 2009 στη Ρόμα, την οποία με το ρόλο του ως «δεξί χέρι» του τεχνικού διευθυντή Μπρούνο Κόντι έχει βοηθήσει πολύ τόσο σε οργανωτικά όσο και σε ποδοσφαιρικά θέματα.

Έχει λόγο για τις μεταγραφές αλλά και υψηλό πόστο στο διοικητικό οργανόγραμμα, ενώ είναι ο εξ απορρήτων της ιδιοκτήτριας της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι. Ο Μοντάλι έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2011, γι' αυτό και ο αρχικός στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αποτελέσει τα «μάτια» του Ολυμπιακού στην Ιταλία με την ελπίδα πως μετά τη Ρόμα θα δεχτεί να έρθει σε ανάλογο πόστο στο μεγάλο λιμάνι.

Οι σχέσεις του Μοντάλι με τον Μαρινάκη είναι εξαιρετικές από τότε που ο 50χρονος Ιταλός ήταν προπονητής στο βόλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κατακτώντας τίτλους αλλά και το Κύπελλο Κυπελλούχων. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μοντάλι παίζει ρόλο στην υπόθεση του Ζούλιο Μπαπτίστα και αποτελεί ουσιαστικά έναν ισχυρό σύμμαχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην προσπάθεια για το μεγάλο «μπαμ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :