Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΝΕΝ


Αμέσως μετά την έξοδο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν τις εξής δηλώσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε : "Έγινε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον κύριο Μαρινάκη, ο οποίος έχει καταθέσει μία πρόταση για την ΠΑΕ. Η συζήτηση ανάμεσα μας ήταν εποικοδομητική και την Παρασκευή θα έχουμε νέα συνάντηση για να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε. Είμαστε πολύ κοντά πάντα με κοινό γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού για το σήμερα και το αύριο".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης,σχολίασε τόνισε: "Δεν θέλω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Με κάλυψε ο κύριος Κόκκαλης με όσα είπε. Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και την Παρασκευή μετά τη νέα συνάντηση, θα τα πούμε όλα".

* Αμέσως μετά της δηλώσεις, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ οι Κόκκαλης και Λίνεν αναχώρησαν μόλις τώρα, αφού προηγουμένως είχαν νέο τετ α τετ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :