Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ


Μάλλον αύριο (Τρίτη 8/6) θα περάσει από τη Πλατεία Αλεξάνδρας ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπου και θα έχει συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του. Τα προβλήματα τα οποία καλείται να λύσει ο Ολυμπιακός είναι το θέμα του προπονητή, και οι ανανεώσεις παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, αλλά και οι μεταγραφές.

Σε μια βδομάδα από τώρα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του και προπονητή ακόμα ψάχνουμε. Από το φιάσκο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός εξετάζει τους Μανόλο Χιμένεθ, Γκρεγκόριο Μανθάνο και Αλέξη Αλεξανδρή για τη θέση του προπονητή. Πάντως οι μέρες περνάνε δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν και ουσία καμία.Τέλος ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να δώσει κατευθύνσεις στο "μέτωπο" των ανανεώσεων όσο και σε αυτό των μεταγραφών χωρίς όμως να έχουμε προπονητή! Ο σχεδιασμός πάλι φέτος είναι πρωτοποριακός!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :