Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ - ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ


Σήμερα το απόγευμα ή αύριο το αργότερο , ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη,προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη μέρα.

Όλα δείχνουν ότι ο Νικοπολίδης έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του αλλά δεν ανακοινώνει τίποτα αν δεν συναντηθεί πρώτα με τον πρόεδρο, αφού το ραντεβού έχει κλειστεί αρκετό καιρό πριν.

Θα εξηγήσει στον πρόεδρο τι σκέφτεται, θ'ακούσει την αντιπρόταση του Κόκκαλη και μετά απ'αυτό θα ανακοινωθεί τι θα γίνει.

Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να επιθυμεί να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο στο δυναμικό της ομάδας, αλλά μέχρι στιγμής ο ίδιος ο Αντώνης είναι επιφυλακτικός και δε βλέπει με καλό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του...

Σε ένα ραντεβού με τον Κόκκαλη όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν οπότε καλύτερα να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Νικοπολίδης να συνεχίσει και σε κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :