Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Χ.ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ:"ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"


Από το προσωπικό του blog ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε για τους αγώνες με τη Βουλιαγμένη όπου περάσαμε νικηφόρα, και κάνει αναφορά για τα παιχνίδια των τελικών τονίζοντας ότι είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά :

Έπειτα από τις δύο νίκες μας επί της Βουλιαγμένης, το Σάββατο στον Πειραιά και χθες στον Λαιμό, περάσαμε στον τελικό. Κάνοντας το 2-0 σε νίκες λοιπόν, δεν χρειάστηκε να παίξουμε τρίτο παιχνίδι κάτι που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο.

Ο ΝΟΒ συνηθίζει να μας δυσκολεύει στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, χωρίς όμως να έχουμε κινδυνέψει ιδιαίτερα να χάσουμε κάποιο από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Απλά δεν κερδίζουμε με ευρύ σκορ όπως γίνεται συνήθως με τις περισσότερες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Νομίζω πως ο δεύτερος αγώνας στην Βουλιαγμένη ήταν πιο ποιοτικός σε σχέση με αυτόν στον Πειραιά, από εκεί και πέρα εμείς όπως πάντα άλλωστε προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα περιορίζοντας τον αντίπαλο.

Στα δυο παιχνίδια ήμασταν αρκετά καλοί σε αυτόν τον τομέα και σίγουρα θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Παρόλα αυτά η άμυνά μας κατά την γνώμη μου ήταν το σημείο κλειδί για να πετύχουμε τις δυο νίκες. Τα παιχνίδια αυτά κρίνω πως θα μας βοηθήσουν ενόψει τελικών να έχουμε καλύτερο ρυθμό κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τελικός λοιπόν με τον Πανιώνιο, ή μάλλον τελικοί αφού Πρωταθλητής αναδεικνύεται αυτός που θα κάνει τρεις νίκες. Το επισημαίνω γιατί αντικειμενικά θεωρώ πως δύσκολα μπορεί κάποια ελληνική ομάδα να κερδίσει 3 φορές τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με πλεονέκτημα έδρας και είναι κάτι που θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ζητάμε και θέλουμε την ενίσχυση από τον κόσμο του ΟΣΦΠ και μένει να αποδειχτεί ποια ομάδα είναι καλύτερη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :