Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΤΑΛΙ...


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφέρθηκε και συνεχίζει να το κάνει για τον Μπαπτίστα. Τον θεωρεί παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και για το λόγο αυτό προσπαθεί να ικανοποιήσει πρώτα τις απαιτήσεις του ίδιου, αλλά και της Ρόμα στην οποία άλλωστε ανήκει. Μέχρι εδώ όλα καλά. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί έχουν γραφτεί υπερβολές για τον ρόλο του Μοντάλι στην υπόθεση. "Ιστορίες" που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αν και θα μπορούσαμε να μιλήσουμε απευθείας, με τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα της Ρόμα, προκειμένου να αποφύγουμε μια "ξύλινη" κουβέντα, προτιμήσαμε να το ζητήσουμε από έναν άνθρωπο που είναι πολύ φίλος του, ώστε να ανοιχτεί και να πει την αλήθεια. Και φυσικά μάθαμε ουσιαστικά πράγματα. Τι είπε ο Ιταλός;

Φυσικά διέψευσε το γεγονός ότι προσπαθεί να ρίξει την τιμή από τα 7 εκατομμύρια στα 5 και στα 4, γιατί είναι υπάλληλος της Ρόμα και αν έκανε κάτι τέτοιο, θα λειτουργούσε σε βάρος του εργοδότη του.

Παραδέχθηκε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει τον παίκτη, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δοθούν και τα ανάλογα χρήματα. Η Ρόμα τον κοστολογεί 7 εκατομμύρια, αλλά αν το ενδιαφέρον είναι τόσο έντονο, ρόλο θα παίξει και η καταβολή. Τότε ίσως μπορεί να πέσουν οι απαιτήσεις των "Ρωμαίων". Το πόσο είναι θέμα διαπραγμάτευσης...

Για τους πιο "ψαγμένους" θέμα προκαταβολής...

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Μοντάλι και εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι

…ο Μπαπτίστα εξακολουθεί να θέλει να έρθει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :