Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ENTONH ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Έντονη είναι η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την εξέλιξη που υπήρξε στη συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και αργότερα την ίδια μέρα με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε σταμάτησε εκεί όμως, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν. Είχε λοιπόν επαφές και με μάνατζερ προκειμένου να κάνει ένα μεταγραφικό "μπαμ" δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Οι κινήσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στην ουσία άνοιγμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού...(Υπόθεση Μίλκοβιτς,άσχετα που ο Σέρβος είχε...αλλού το μυαλό του, αλλά και...η "δωρεά" Βαλβέρδε, που ο κόσμος ζητούσε συνέχεια με συνθήματα στο "Καραϊσκάκη").

O γνωστός εφοπλιστής λοιπόν, εφόσον καταφέρει και μπει στην ΠΑΕ,κάτι που αποτελεί διακαή του πόθο εδώ και αρκετά χρόνια, τότε είναι δεδομένο ότι θα κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία τρανταχτή μεταγραφή και θα στείλει τον κόσμο του Ολυμπιακού καλοκαιριάτικα στο αεροδρόμιο...

Η κίνησή του, να επικοινωνήσει με γνωστό μάνατζερ και να του βρει ένα πολύ καλό όνομα, από μόνο του δείχνει τις προθέσεις του για το μέλλον...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :