Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ETOIMO TO DEAL TOY AIΩΝΑ - "ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ


Όπως προκύπτει από παντού το μεγάλο deal είναι προ των πυλών! Η αυριανή μέρα (η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Αλεξάνδρας στις 15:00),θα είναι μεγάλη για τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης θα κάνει δεκτη την πρόταση συνολικού ύψους 115 εκ ευρώ από τoν Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένας μέρος των χρημάτων θα καρπωθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως είναι και το λογικό, σαφώς όμως μικρότερο από αυτό που θα ήθελε. Ο Μαρινάκης από την πλευρά του, δείχνει αποφασισμένος αύριο να παίξει όλα του τα χαρτιά και να γίνει ο κυρίαρχος στην ΠΑΕ, με έτοιμο πλάνο για το αύριο της ομάδας που προβλέπει εντυπωσιακές κινήσεις στον τομέα ενίσχυσης της ομάδας, ώστε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην ΠΑΕ.

Οι επαφές του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αλλά και με γνωστό μάνατζερ για παίκτες αυτό υποδηλώνει.

Το στοιχείο πάντως που δείχνει τη σιγουριά του Μαρινάκη,είναι ότι υπάρχει έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα που θα φέρει ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Όσο φορά το περιβάλλον του Κόκκαλη, οι φήμες αναφέρουν ότι είπε στα παιδιά του : "Τον δίνουμε τον Ολυμπιακό"...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :