Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)


Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό που βρήκε την ομάδα μας να κάνει το 2-0 στις νίκες και ταυτόχρονα το πιο καθοριστικό βήμα για τον τίλο, οι δύο προπονητές δήλωσαν :

Βαγγέλης Πάτερος :"Η άμυνα, σε ένα ακόμα παιχνίδι, μας έδωσε τη νίκη και κάναμε το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Περιμένω την Παρασκευή (18/6) να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αν πιάσουμε το 70% της απόδοσης που μπορούμε, θα νικήσουμε εύκολα. Δεν είχαμε και δεν έχουμε στο μυαλό μας το 3-0. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αν θα είναι με 3-0 ή με 3-1".

Μάκης Βολτυράκης: "Μέχρι τα μισά του αγώνα ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο. Ο καθένας προσπαθούσε μόνος του και με προσωπικές ενέργειες δεν μπορείς να νικήσεις μία τόσο έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν το βάζουμε κάτω και κοιτάμε τον επόμενο τελικό".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :