Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ - ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα δώσει την Πέμπτη το απόγευμα το πρώτο του δυνατό τεστ, καθώς θ' αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το ματς θα ξεκινήσει στις εφτά ώρα Ελλάδας και ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του. Τον αγώνα πρόκειται να παρακολουθήσουν και αρκετοί συμπατριώτες μας που ζουν στη Γερμανία.

Η περιοχή όπου θα γίνει το φιλικό ονομάζεται Κέμπτεν και απέχει περίπου 55 χιλιόμετρα από την «έδρα» των «ερυθρόλευκων» στο Μπαντ Βερισχόφεν. Στη Ντιναμό αγωνίζεται και ο Τόμισλαβ Μπούτινα και πολλοί «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να τα πουν με τον παλιό τους συμπαίκτη. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι προπονητής στην κροατική ομάδα είναι ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Τα άλλα δύο φιλικά είναι με τη Σλάβια Πράγας και τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παίξει με τους Τσέχους στις 4 Ιουλίου και με τους Ρουμάνους πέντε μέρες αργότερα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν πως είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς να παραπονεθούν για ενοχλήσεις.

Βλέποντας κάποιον τον Στέφαν Μπάμποβιτς που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες στο Μπαντ Βέρισχοφεν, μια εικόνα του έρχεται στο μυαλό. Ο Μπόγιαν Κρκιτς της Μπαρτσελόνα. Άνετα μπορείς να τους...μπερδέψεις. Το καλό θα ήταν να είναι και ίδιας ποδοσφαιρικής αξίας. Ο Λίνεν πάντως τον πιστεύει τον Σέρβο.

Ο νεαρός Σέρβος από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήταν συνεχώς με τον Ζαϊρί.

Για μια ακόμα μέρα οι τέσσερις τερματοφύλακες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δούλεψαν πολύ σκληρά με τον Αλέκο Ράντο.

Οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έκαναν χθες το απόγευμα την πρώτη τους βόλτα στο χωριό μια που ο Λίνεν τους είχε δώσει ρεπό.

Ο καιρός ήταν στη διάρκεια της σημερινής μέρας εξαιρετικός με θερμοκρασία που έφτανε τους 30 βαθμούς Κελσίου παρ’ όλο που τα ξημερώματα είχαν ανοίξει οι ουρανοί.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν φυσικά και οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ντιόγο, ο Ντουντού και Βάντερσον ευελπιστούν ότι η Βραζιλία θα προκριθεί επί της Ολλανδίας.

Από την άλλη πλευρά, Λίνεν και Επστάιν περιμένουν πρόκριση της δικής τους ομάδας επί της Αργεντινής, με τον Λεντέσμα βέβαια να έχει αντίθετη επιθυμία.

Ο Όσκαρ πάντως ήταν στα πάνω του το βράδυ της Τρίτης μετά την πρόκριση της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :