Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ν.ZOKOΡΑ : "ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"


Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος Ντιντιέ Ζοκορά παραχώρησε συνέντευξη στον "sport-fm".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ :

O Ντιντιέ Ζοκορά που δήλωσε αποκλειστικά ότι έρχεται και αύριο στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Αγαπάω την Αθήνα. Λατρεύω τη χώρα σας». Μοιραία, η ερώτηση ήταν η εξής: «Τότε γιατί δεν έρχεσαι να παίξεις στην Ελλάδα;»

- «Γιατί δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση. Ποια ομάδα δίνει τώρα μεγάλα ποσά για μεταγραφές και έχει ανάγκη έναν παίκτη στο κέντρο» ρώτησε ο Ζοκορά. Αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ανάγκη των «ερυθρολεύκων» για χαφ, αυθόρμητα ο Ζοκορά απάντησε: «Υπέροχα! Τότε έρχομαι ακόμη και αύριο στον Ολυμπιακό. Αν μου δώσουν 16 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια παίρνω το επόμενο αεροπλάνο για Αθήνα».

-«Nαι, αλλά 4 εκατ. ευρώ το χρόνο δεν είναι πολλά, για αυτή την εποχή;»

-«Όχι φίλε μου. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν αγωνίζεται τυχαία στη Σεβίλλη» είπε ο Κόλο Τουρέ που μπήκε εκείνη τη στιγμή στην κουβέντα. «Θα είσαι συμπαίκτης με τον Γιάγια;» ήταν η ερώτηση προς τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, με τον διεθνή στόπερ να απαντά: «Είναι πολύ πιθανό»!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :