Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ


Όπως όλα δείχνουν την ερυθρόλευκη φανέλα θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φρανσουά Μοντεστό, καθώς ο Γάλλος στόπερ ήρθε στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και σήμερα αναμένεται να πάει για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το διετές του συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 1,1 εκατ. ευρώ.

Εκτός από το συμβόλαιο του θα υπάρχει και μπόνους 100 χιλιάδων ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος, αλλά και 50 χιλιάδες ευρώ αν ο Ολυμπιακός φτάσει στους "16" του Γιουρόπα Λίγκ. Η υπόθεση του η οποία αρχικά υπήρξε μπέρδεμα με την εμπλοκή αρκετών ανθρώπων στη μεταγραφή αλλά και τη διαφορά Ολυμπιακού-Μοντεστό στο οικονομικό κομμάτι, ολοκληρώνεται σήμερα με επιτυχία όπως αναμένεται.

Η απόφαση του Μοντεστό να επικοινωνήσει αργά το βράδυ της Δευτέρας και να μπει ξανά σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό έφερε αποτέλεσμα, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ανεβάζει την προσφορά της και να κάνει δικό της τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Αναμένουμε λοιπόν κατά το μεσημεράκι αν όλα πάνε καλά ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που να επισημοποιεί τη συνεργασία των δύο πλευρών για 2 χρόνια.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :