Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΝΕΝΕ ΣΤΗΝ...ΠΑΡΙ Σ.Ζ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! *BINTEO*


Η Παρί θέλει τον Νενέ, η ομάδα της πρωτεύσουας αποτελεί την πρώτη επιλογή του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με τους Γάλλους, αλλά η μεταγραφή του ολοένα και απομακρύνεται, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα από ιστοσελίδες του Παρισιού!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lemeilleurdupsg.com»,(φώτο-κλικ για μεγέθυνση) που ασχολείται αποκλειστικά με την Παρί Σεν Ζερμέν, «δυσκολεύει του Νενέ», όπως τιτλοφορείται το σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο σημειώνονται τα εξής: «Παρότι αποτελεί την προτεραιότητα του Κομπουαρέ για την Παρί, ο Νενέ βρίσκεται ακόμα μακριά απ’ αυτήν. Έπειτα από δύο προτάσεις που κατέθεσε η ομάδα του Παριστιού για τον Νενέ (η πρώτη της τάξης των 3 εκατ. ευρώ και η δεύτερη των 4), καμία συμφωνία δεν έχει επέλθει.

Η Μονακό επιμένει στα 6 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είνα διατεθειμένη να δώσει η Παρί. Πηγή, μάλιστα, απ’ το σύλλογο του Πριγκιπάτου παραδέχθηκε στην «Parisien» ότι «είναι δύσκολο για την παρί να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται. Επιπροσθέτως, ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε αύξηση στις αποδοχές του, συγκριτικά με τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως που έπαιρνε στη Μονακό. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Μπενφίκα επίσης θέλουν τον Νενέ, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα την Παρί, αλλά μπορεί ν’ αλλάξει σκέψεις αν υπάρξει καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα, άλλες γαλλικές ιστοσελίδες παρουσιάζουν την Παρί Σεν Ζερμέν να εξετάζει την περίπτωση του Χεσούς Ντάτολο για τα αριστερά της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με τον Αργεντινό να δηλώνει θετικός στην υλοποίηση ενός τέτοιου ενδεχομένου. «Θα έλεγα ναι, δίχως δεύτερη σκέψη. Παρότι είχε κάποιες δύσκολες χρονιές, παραμένει ένα πολύ σημαντικό κλαμπ», είπε ο Ντάτολο, για τον οποίο ενδιαφερόταν η Παρί και τον περασμένη Δεκέμβρη, αλλά ο παίκτης τότε κατέληξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :