Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟΝ ΡΙΕΡΑ!


Eπειδή ήταν πολλοί αυτοί που...πόνεσαν από τη μεταγραφή του Ριέρα στον Ολυμπιακό και προσπάθησαν να τη μειώσουν με κάθε τρόπο, σας παραθέτουμε τα μηνύματα των οπαδών της Λίβερπουλ προς τον Ισπανό άσο του Θρύλου, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του :

- Καλή τύχη Ριέρα και ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες στην ομάδα.Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το φοβερό γκολ με την Άστον Βίλλα,you never walk alone.

- Moυ άρεσε πολύ ο Ριέρα σαν παίκτης, ειδικός για την αριστερή πλευρά. Εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και η γνώμη μου είναι ότι ήταν το ΄θυμα της κακής περυσινής χρονιάς.

- Είσαι κύριος με την επιστολή αυτή, έκανες μία πολύ καλή πρώτη χρονιά στο Λίβερπουλ και ήθελα να μείνεις για να προσφέρεις κι άλλα. Είναι λυπηρό που φεύγεις, καλή τύχη στην Ελλάδα.

- Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας.

- Εύχομαι τα καλύτερα Ριέρα, είσαι παίκτης μεγάλης κλάσης.

- Θα μας λείψεις Ριέρα,μας βοήθησες στη νίκη επί της Μάντσεστερ,θα κατακτήσεις την Ελλάδα,είναι σίγουρο.

- Πραγματικά θα ήθελ να μείνεις, πιστεύω ότι έχεις την αξία και την ποιότητα για να προσφέρεις ακόμα περισσότερα στην ομάδα.Καλή συνέχεια στη νέα σου ομάδα.

- Είσαι ένας εκπληκτικός παίκτης,λυπάμαι που έφυγες από την ομάδα,πάντα σε θαύμαζα σαν ποδοσφαιριστή.Καλή τύχη.

Τα μηνύματα βέβαια είναι πάρα πολλά, απλά σας μεταφέραμε κάποια απ'αυτά προκειμένου να δείτε και μόνοι σας πόσο πόνεσαν κάποιοι με την άφιξή του παικταρά στο Θρύλο μας.

Για τους άπιστους και τους πλέον...πονηρούς, ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :