Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΡΙΕΡΑ"!


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Λίβερπουλ είναι μία... ανάσα από την συμφωνία για τον Άλμπερτ Ριέρα, όπως είπε τουλάχιστον στο "SPORTNET" ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Άνχελ Κάστελς (Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη επέλθει οριστρική συμφωνία, που απομένει ν'αποτυπωθεί και στα...χαρτιά).

Ο εκπρόσωπος του Ίβηρα άσου, ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν μιλήσει με την πλευρά του παίκτη, που θα ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα.


"Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αν και προσωπικά δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά είναι πολύ κοντά και φαντάζομαι ότι η επόμενη κίνηση είναι να έρθει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να συζητήσει και μαζί μας για να τα βρούμε", ήταν αρχικά το σχόλιό του για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ριέρα στον Πειραιά.

Ερωτηθείς αν ο Ισπανός άσος βλέπει με καλό... μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, απάντησε: «Φυσικά. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μία μεγάλη ομάδα και ένα πολύ ενδιαφέρον κλαμπ και ο Ριέρα θα ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του».

Για το αν περιμένει, πλέον, την πρόταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ανέφερε: «Ναι. Ελπίζω να συμφωνήσουν γρήγορα και να μιλήσουμε να γίνει μεταγραφή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :