Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ "ΣΚΑΕΙ" ΓΙΑ ΣΟΦΟ...


Οι πιθανότητες να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ είναι λιγοστές, καθώς και τα χρήματα που του προσφέρονται από τους Κλίπερς δεν τον ικανοποιούν πολύ λιγότερα από ότι περίμενε, αλλά και δεν ενθουσιάστηκε σε σημείο που να αποφασίσει να αποχωριστεί την Ελλάδα.

Δεδομένου ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν δείχνει ενδιαφέρον για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο ίδιος δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό, ο Παναθηναϊκός περιμένει στη γωνία. Με την αποχώρηση του Νίκολα Πέκοβιτς οι «πράσινοι» αναζητούν έναν δυναμικό σέντερ και ο «Big Sofo» είναι ο ιδανικός. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και επικοινωνιακά-καθώς θα αποτελέσει «απάντηση» στην... αρπαγή του Βασίλη Σπανούλη. Αλλά και οικονομικά: Ο Σχορτσανίτης είναι ελεύθερος και αποτελεί πιο φθηνή και δοκιμασμένη λύση από αυτή του Άλεξ Μάριτς, για την πώληση του οποίου η Παρτιζάν αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Με την επιστροφή του θηριώδους σέντερ στην Αθήνα αναμένονται εξελίξεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε….
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :