Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!


Άρχισαν όλα από το δημοσίευμα της "Gazzetta Dello Sport" σχετικά με το ενδεχόμενο ερχομού του Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό και ο παροξυσμός καλά κρατεί σε τρεις χώρες!

Μετά την Ιταλία με τ'αμέτρητα δημοσιεύματα, μετά τον παροξυσμό των οπαδών του Ολυμπιακού στο άκουσμα της ενδεχόμενης άφιξης, ήρθε η σειρά των Βραζιλιάνων!

Μάλιστα, η Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte» έγραψε απόψε ότι «ο Ροναλντίνιο μπορεί να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό», φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του Ντουντού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μίλαν έχει δεχθεί πρόταση απ' τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ερωτηθείς ο Ντουντού, για τον συμπατριώτη του αλλά και για τον Καμορανέζι απάντησε : «Δεν έχω επίσημη ενημέρωση για το αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις πραγματικά. Αν είναι αλήθεια, πάντως, πρόκειται για δύο παίκτες που αν έρθουν, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :