Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΝΕ!


Η επιβεβαίωση στο προηγούμενό μας άρθρο, έρχεται από τη Γαλλία! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής ιστοσελίδας "lemeilleurdupsg.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) που ασχολείται με θέματα της Παρί Σ.Ζ, η διοίκηση της Παρί Σ.Ζ ενημέρωσε τη διοίκηση της Μονακό για ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ πρότασης ύψους 5 εκ ευρώ προκειμένου να αποτρέψει τη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό!

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά :

" H Παρί Σ.Ζ αρχικά πρόσφερε 3 εκ ευρώ στην ομάδα της Μονακό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Νενέ,πρόταση η οποία απορρίφθηκε.

Η ομάδα της πρωτεύουσας επέστρεψε λίγο αργότερα με μία μεγαλύτερη προσφορά. Η Παρί Σ.Ζ έριξε στο τραπέζι πρόταση ύψους 5 εκ ευρώ συν κάποια μπόνους. Η πρόταση δεν έχει επίσημη μορφή, απλά οι διοικούντες της Παρί Σ.Ζ ήθελαν να ενημερώσουν του ομολόγους τους της Μονακό για την...διάθεση μελλοντικής πρότασής τους προκειμένου ο παίκτης να μην πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον.

H πρόταση της Παρί Σ.Ζ θα μπορούσε να επανεξεταστεί εφόσον οι πρωτευουσιάνοι σιγουρευτούν (!!!) ότι θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Νενέ, ενώ από την Ελληνική ομάδα ετοιμάζεται μια νέα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση από αυτή των 3,5 εκ ευρώ που έχει κάνει ήδη".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :