Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ...


Σύμφωνα με Γαλλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "lemeilleurdupsg.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) η Παρί Σ.Ζ έχει πάρει προβάδισμα στην... κούρσα της απόκτησης του Νενέ, καθώς προσφέρει στην Μονακό το ποσό των 4 εκ ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης αλλά και κάποια μπόνους. Την ίδια ώρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δίνει 3,5 εκ ευρώ, όμως οι Μονεγάσκοι θέλουν τουλάχιστον 5 εκ για να τον παραχωρήσουν.

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ θέλουν τον 29χρονο αριστερό χαφ, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, να προτιμά την παραμονή του στην Γαλλία και τη μεταγραφή του στην Παρί από την μετακόμιση του στην χώρα μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ιστοσελίδα χθες το απόγευμα έγραψε ότι του Νενέ δυσκολεύει για την Παρί Σ.Ζ. Δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Τώρα, πως είναι δυνατό να τον δίνουν στην Παρί Σ.Ζ που είναι αντίπαλός τους στο Γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ έχουν πρόταση 5 εκ ευρώ από την Τουρκία όπως λένε, μόνο αυτοί το γνωρίζουν... Το θέμα είναι ότι κάποιος...φαλτσάρει στην υπόθεση, και ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η πλευρά του Γαλλικού σάιτ.

- Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", αναφέρει ότι ο Νενέ έστειλε μήνυμα στους διοικούντες την Μονακό, σχετικά με την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Γάλλοι ζητάνε 5 εκ ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει 4 εκ. ευρώ.

Ο Μαρινάκης θέλει πολύ τον παίκτη , ο οποίος μάλιστα καλύπτεται με ετήσιο συμβόλαιο 1,8 εκ ευρώ. Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την παρατήρηση ότι η Παρί Σ.Ζ. αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του παίκτη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :