Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΡΙΕΡΑ ;

Σύμφωνα με την SportDay, αργά το βράδυ του Σαββάτου επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ. Αναφέρεται λοιπόν ότι η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία τους 5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Ριέρα, χωρίς, ωστόσο να γίνει γνωστό με ποιον τρόπο θα καταβληθεί αυτό το ποσό στον αγγλικό σύλλογο.


Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να αποσπάσει το «ναι» της Λίβερπουλ. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ σκληρές, με τους Άγγλους να ζητούν μέχρι και την τελευταία σχεδόν στιγμή 5,5 εκατ. και μάλιστα μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς η Λίβερπουλ έχει οικονομικό πρόβλημα και ενδιαφέρεται να αποκτήσει ήδη τον Ρεμί με τα λεφτά του Ολυμπιακού.


Τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε την προσφορά του σε επίπεδο που ικανοποίησε τη Λίβερπουλ και σύμφωνα με το δημοσίευμα το deal έκλεισε. Το επόμενο καθοριστικό βήμα για να τελειώσει η μεταγραφή είναι η συνάντηση με τον Ισπανό άσο. Το πολυπόθητο ραντεβού θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα. Η πρώτη πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι 1,5 εκατ. το χρόνο συν κάποια δελεαστικά μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Ριέρα θέλει 2-2,2 εκατ.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :