Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΙΕΡΑ


Πριν από λίγο επέστρεψε στην Αθήνα ο Σωκράτης Κομινάκης, που είχε μεταβεί στο Λίβερπουλ με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ευάγγελου Μαρινάκη και διαπραγματεύθηκε την μεταγραφή του Αλμπέρτ Ριέρα.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα redplanet o  Ολυμπιακός πρόσφερε 3,5 εκ. Ευρώ για την αγορά του 28χρονου Ισπανού. Η Λίβερπουλ αντιπρότεινε  5 εκ. Ευρώ και στη συνέχεια μείωσε τις απαιτήσεις της στα 4,5 εκ. Ευρώ, βάζοντας, όμως, κι ένα όρο ότι θα πρέπει να εισπράξει άλλο ένα εκ. Ευρώ ανάλογα με την παρουσία του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή την στιγμή η μεταγραφή δεν είναι εύκολη ,αλλά  τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Μαρινάκης, ο οποίος και θα αποφασίσει εάν πρέπει να δώσει τα 4,5+1 ή τα 5 εκ. Ευρώ που θέλει η Λίβερπουλ. Γιατί για να πέσουν κι άλλο οι Άγγλοι είναι δύσκολο. Φαίνεται πως στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι να πάνε στο 4+1 εκ. Ευρώ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :