Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ικανοποίησε τις απαιτήσεις του ατζέντη του και παράλληλα τον προορίζει για βασικό στέλεχος της ομάδας. Είναι πολύ πιθανό σήμερα ο Λουτσιάνο Καπικιόνι, ο οποίος επέστρεψε χθες από το Βελιγράδι στην Ιταλία να ολοκληρώσει τις επαφές του και ο Μπιέλιτσα να ανακοινώσει, επιτέλους τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσο δεν υπογράφει στην Κάχα Λαμποράλ, οι ελπίδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εξακολουθούν να υφίστανται. Η πίεση από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι συνεχής και επί καθημερινής βάσης και γι’ αυτό άλλωστε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν διαπραγματευτική στάση. Η προσφορά που είχαν κάνει για να τον εξαγοράσουν από την Μπενετόν ανερχόταν στο ένα εκατομμύριο ευρώ και παράλληλα έδιναν 1,2 εκατομμύριο για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη. Το «πήγαινε-έλα» όλοι το γνωρίζουμε σ’ αυτήν την ιστορία …με κορύφωση ο παίκτης να ζητάει προθεσμία για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Έτσι όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει στην διεκδίκηση του παίκτη με τους δικούς του όρους, στη Κάχα Λαμποράλ οι άνθρωποι της διοίκησης να είναι εκνευρισμένοι με την αναποφασιστικότητα του Μπιέλιτσα …και όλοι να περιμένουν να πάρουν μια απάντηση του παίκτη για το που αποφασίζει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του.

Σήμερα πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και εμείς πιστεύουμε ότι τελικά η πίεση του Ιβκοβιτς θα αποφέρει καρπούς και ο Μπιέλιτσα θα προτιμήσει να ακολουθήσει τον προπονητή του στην Εθνική Σερβίας, στην Ελλάδα και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :