Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Γ.ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ:"ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ"


Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, δίνοντας, μετά τα πρώτα 24ωρα της προετοιμασίας, το στίγμα της φετινής προσπάθειας της Εθνικής ομάδας ενόψει του Μουντιάλ στη Τουρκία, το οποίο θα είναι και το πρώτο του καθώς δε ήταν στη Ιαπωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ο Μπουρούσης δήλωσε: "Για μένα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση. Ξέρω ότι θα συναντήσουμε ότι και σε άλλες διοργανώσεις, αλλά για μένα προσωπικά είναι κάτι ιδιαίτερο, καθώς το 2006 δεν ήμουν στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Αυτό που θέλω όμως είναι το ίδιο: να πετύχουμε με την ομάδα. Να έχουμε μία καλή πορεία. Είμαι από τους παίκτες που στηρίζεται η Εθνική και θέλω να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ σε όλη της την πορεία από την προετοιμασία ως το τέλος των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, με αφετηρία μία καλή προετοιμασία. Το τεχνικό επιτελείο μας έδωσε το χρόνο να ξεκουραστούμε, τώρα θα πρέπει να βρούμε όλοι το ρυθμό μας, να είμαστε έτοιμοι όταν φτάσουν τα επίσημα παιχνίδια και να προχωρήσουμε ως –σε πρώτη φάση- το χιαστί παιχνίδι".

--Πόσο εύκολο είναι για εσάς μετά από μία δύσκολη χρονιά με πολλούς αγώνες να έχετε τη συνέχεια τώρα με την Εθνική ομάδα;
"Μας αρέσει που βρισκόμαστε εδώ. Μας αρέσει που βρισκόμαστε στην Εθνική ομάδα.
Εκπροσωπούμε μία χώρα, ένα κράτος, τους Έλληνες. Είναι τιμή για εμάς. Έτσι το αντιλαμβανόμαστε. Έχουμε δώσει ήδη χαρές στο παρελθόν και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι καθημερινά".

--Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γίνεται κοντά, αλλά ταυτόχρονα και μακριά, φιλοξενείται στην Τουρκία. Είναι κάτι που θα μας επηρεάσει;
"Όχι... Δε νομίζω. Προσωπικά θεωρώ ότι προσθέτει έξτρα δυσκολία. Συνήθως παίζουμε μακριά από την Ελλάδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι για μία ακόμη φορά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να δείξουμε ποια είναι η Ελλάδα. Ίσως το γεγονός ότι η Τουρκία είναι κοντά να οδηγήσει και κάποιους περισσότερους Έλληνες να βρεθούν κοντά μας, κάτι που είναι πάντα σημαντικό για εμάς".

--Να μιλήσουμε για στόχους;
"Οι στόχοι είναι δεδομένοι. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Έχουμε μάθει να κοιτάζουμε ψηλά και αυτό κάνουμε και αυτή τη φορά, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να κοιτάμε μόνο μέχρι τον επόμενο αγώνα κάθε φορά".

--Πώς υποδεχθήκατε την επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών; Δύο από αυτά θα βρεθούν και κοντά σας στην προετοιμασία;
"Το πρώτο που θέλω, είναι να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για την επιτυχία της. Στους προπονητές, στα παιδιά... Είναι μεγάλη τιμή που έφτασε ως το τελικό, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλλιο. Ο Παπανικολάου και ο Παππάς, που θα είναι κοντά μας, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν και αυτά, επιθυμώντας από την πλευρά τους σίγουρα να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Πιστεύω ότι τους αξίζει να βρίσκονται εδώ, όπως πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά από αυτή την ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για τους βοηθήσουμε, όπως με βοηθάνε εμένα οι μεγαλύτεροι, όπως με βοήθησαν και στις δικές μου πρώτες παρουσίες στην Εθνική Ανδρών".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :