Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΙΑΓΕ


Όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ζουν και να αναπνέουν για τον Άλμπερτ Ριέρα, παρ’ όλα αυτά όμως υπάρχει και ο φάκελος για τον αμυντικό χαφ, με τον Eντιαγέ να είναι ψηλά στη λίστα και τον Γκατούζο να είναι πάντα στα υπόψιν.

Το πρόβλημα της μεσαίας γραμμής καλύφθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο από τους Πειραιώτες που απέκτησαν τον Ριέρα, όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν εκεί.

Σειρά παίρνει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα βοηθήσει τον Ντουντού και θα λύσει το περσινό πρόβλημα. Υποψήφιοι γι' αυτή την θέση είναι οι Εντιαγέ, αλλά και ο Τζενάρο Γκατούζο.

Αυτή τη στιγμή από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχει κατατεθεί πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Εντιαγέ, όμως η Νανσί ζητάει 3 εκατομμύρια, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εύκολη, όμως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ψηλά στην λίστα τους τον 20χρονο Σενεγαλέζο και δεν αποκλείεται να κάνουν την ρελάνς τους.

Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα στην Γαλλία, κάποιοι τον αποκαλούν "νέο Τουρέ" και στον Πειραιά γνωρίζουν πως μπορεί να προσφέρει και με την απόδοσή του, αλλά και με μια μεταγραφή στο μέλλον, όπως στην περίπτωση του Γιάγια.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, υπάρχει πάντα στο μυαλό των Πειραιωτών, άλλωστε τόσο ο κόσμος της ομάδας τον θέλει διακαώς, όσο και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να έρθει στον Πειραιά, όμως το κόστος της μεταγραφής θα είναι μεγάλο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού έχει απορρίψει την περίπτωση Γκατούζο, αφού όπως απέδειξε και με τον Ριέρα δεν λογαριάζει από χρήματα, όταν είναι να ενισχυθεί η ομάδα.

Το δίλημμα στην περίπτωση του αμυντικού χαφ, είναι αν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα ποντάρουν στο ταλέντο που μπορεί να αποφέρει κέρδη στο μέλλον ή στην εμπειρία που θα «οδηγήσει» τον κόσμο να ξαναπάει στο αεροδρόμιο μετά από ένα ακόμη «μπαμ».

Ο κόσμος πάντως ψήφισε, τραγουδώντας το σύνθημα «δώστε στον Βαγγέλη κι άλλο ούζο, να μας φέρει και Γκατούζο»!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :