Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΡΟΜΕΝΤΑΛ


Ο Ντένις Ρόμενταλ αναμένεται στην Αθήνα, ώστε να πραγματοποιηθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δανού μέσου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη, έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τον Λέρμπι, τον ατζέντη του, και αυτό που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Αυτό αναμένεται να γίνει απόψε ή το αργότερο αύριο το πρωί. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή παρακολούθησε χθες βράδυ τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική και ενδέχεται να είναι στην Ελλάδα το βράδυ, ίσως έχοντας μαζί του και τον Ρόμενταλ. Αν τελικά ο Λέρμπι δεν μπορέσει να προλάβει τις πτήσεις για να είναι απόψε στη χώρα μας, τότε θα φτάσει την Τρίτη το πρωί, συνοδευόμενος από τον Δανό μέσο.

Όπως προαναφέραμε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα και με τη συγκεκριμένη μεταγραφή οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :