Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Χ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ F4 " - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ


Μετά την κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκας, οι εκπρόσωποι των ομάδων έκαναν τις κάτωθι δηλώσεις :

Ολυμπιακός, Xρήστος Σταυρόπουλος : "O στόχος μας είναι ίδιος με τα τελευταία δύο χρόνια, να είμαστε πάλι στο Final Four. Θα δουλέψουμε γι 'αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Θα είναι χαρά μας να επιστρέψουμε στη Ρώμη μετά την κατάκτηση του τροπαίου εκεί το 1997. Μιλάμε για τις καλύτερες 24 ομάδες στην Ευρώπη, ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές."

Real Madrid, Alberto Herreros : "Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ ισχυρή. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να πετύχουμε την είσοδο στο Top 16. Έχοντας την Ουνικάχα στον όμιλο, είναι πιο δύσκολο το έργο μας ,όμως δεν ανησυχούμε. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, την ομάδα που μας απέκλεισε στα τελευταία playoffs και θα είναι ιδιαίτερη η στιγμή να τεθούμε αντίπαλοί τους.Πρώτος στόχος μας είναι το Top 16 και από εκεί και πέρα θ'αρχίσουμε να κάνουμε όνειρα για τα playoffs. Αν τα καταφέρουμε στα playoffs θα δούμε για το Final Four. Η αλήθεια να λέγεται, είναι ώρα η Ρεάλ να καταφέρει το Final Four. "

Unicaja Μalaga , Manuel Rubia: "Λοιπόν, πάντα έχεις ν'αντιμετωπίσεις δύσκολες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολες ομάδες, αλλά ας είμαστε θετικοί να πιστεύουμε ότι τα ταξίδια στην Αθήνα και τη Μαδρίτη είναι εύκολο να τα κάνεις. Η Ρόμα είναι επίσης μια σκληρή ομάδα και πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια άλλη ομάδα θα συμπληρώσει τον όμιλο. Καταφέραμε ν'αποκ΄τησουμε τον ΜακΙντάιρ , αλλά μόνο με αυτή την προσθήκη δε θα καταφέρουμε να έχουμε βάθος. Πρέπει ν'αποκτήσουμε κι άλλους σημαντικούς παίκτες προκειμένου να συμπληρώσουν αυτούς που είναι ήδη στην ομάδα."

Virtus Roma, Piergiorgio Bottai : "Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε ένα όμιλο με δύο ισπανικές ομάδες,από το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που θα συναντηθούμε ξανά με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα."

Brose Baskets , Bjoern Albrecht: "Είναι συναρπαστικό για εμάς να είμαστε εδώ, διότι σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει το γερμανικό πρωτάθλημα. Το κάναμε για τρίτη φορά μέσα σε έξι χρόνια και είναι μεγάλη τιμή για μας να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον όμιλος , με τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Πρέπει να δούμε το πρόγραμμα για να αναλύσουμε τις δυνατότητες μας, αλλά συνολικά είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε εδώ και ελπίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά σε αυτό το επίπεδο.

Τα καταφέραμε μία φορά στο παρελθόν να προκριθούμε στο Top 16 και θα προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, γιατί ακόμη και αν οι υποδομές μας είναι καλές, ο προϋπολογισμός μας δεν είναι το ίδιο μεγάλος με τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να αγωνιστούμε σκληρά στην κανονική περιόδο. "
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :