Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤHΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Η θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη της για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2010 - 2011.

Αναλυτικά :

Tην Πέμπτη 15/7/2010 ξεκινάει η διάθεση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 7 για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γ.Καραισκάκη (αίθουσα UEFA), από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00.

Τιμή: 320 ευρώ + 60 ευρώ η συνδρομή μέλους στα μητρώα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά ή πιστωτική κάρτα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα τριών (3) άτοκων δόσεων αποκλειστικά και μόνο με την χρήση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Στο Γήπεδο Καραισκάκη θα λειρουργήσει περίπτερο της CITIBANK, για όσους επιθυμούν να εκδώσουν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :