Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

H ANΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΕΝΤΑΛ!


O Ντένις Ρόμενταλ, κατά την άφιξή του στο Ελ.Βενιζέλος εξέπληξε τους πάντες και κέρδισε τις καρδιές όλων. Την ποιότητά του σαν ποδοσφαιριστή την γνωρίζουμε όλοι, την ανθρωπιά του όμως την γνωρίσαμε λίγα λεπτά μόλις πάτησε Ελλάδα.

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, με την θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο, με τους δημοσιογράφους και τον κόσμο να τον έχουν περικυκλώσει και αυτός να έχει φορέσει ένα πλατύ χαμόγελο απολαμβάνοντας και χαζεύοντας αμήχανος τον πανικό που συνέβαινε εκείνη την ώρα για χάρη του, κάποια στιγμή κατάφερε και μπήκε στο αυτοκίνητο που θα τον οδηγούσε στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας.

Την στιγμή λοιπόν που το αυτοκίνητο ετοιμαζόταν να πάρει το δρόμο προς τα γραφεία της ΠΑΕ, βλέπει έξω από το τζάμι ένα νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας που ζητούσε μια φωτογραφία μαζί του. Ήταν ένας νεαρός καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Ρόμενταλ ξαναβγαίνει από το αυτοκίνητο και ποζάρει με ευχαρίστηση και καμάρι, σκύβοντας στο μικρό θαυμαστή του. Η φωτογραφία-μύθος για τον πιτσιρικά είχε τραβηχτεί.

Θα αναρωτηθείτε τώρα ….σιγά και που είναι το περίεργο; Το περίεργο είναι οι συνθήκες που προέκυψε το γεγονός, αλλά και η χώρα προέλευσης του Ρόμενταλ δεν φημίζεται για την ιδιαίτερη θέρμη και ευαισθησία ….και άλλωστε πόσοι παίκτες στην Ελλάδα θα έκαναν κάτι τέτοιο που οι περισσότεροι «την έχουν δει κάπως» ακόμα και όταν τους αποθεώνουν.

Και μόνο από αυτή τη συμπεριφορά του ο Ρόμενταλ, έδειξε ότι εκτός από τεράστιος παίκτης είναι και τεράστιος άνθρωπος, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και θα αντικαταστήσει επάξια τον προκάτοχο της θέσης που θα παίξει, ο οποίος ήταν και εκείνος εκτός από ασύλληπτος παίκτης, ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :