Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"KOΠΗΚΕ" Ο ΝΤΕ ΚΟΛΟ...


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Γάλλο γκαρντ, καθώς ο Νάντο Ντε Κολό ήταν στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά ο παίκτης είναι ακριβός ενώ κόπηκε και από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

H KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανεπίσημα επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Νάντο Ντε Κολό υπήρχε στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα, αλλά γνωστοποίησε πως ο 23άχρονος γκαρντ είναι ακριβός, καθώς έχει 500.000 δολάρια ρήτρα αποδέσμευσης από την Βαλένθια, ποσό το οποίο δεν πρόκειται να ξοδέψει για να τον αποκτήσει.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς παρουσιάστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Γάλλου σουτέρ και ο "Ντούντα" τον "έκοψε" από την σχετική λίστα.

Πάντως, το "κόψιμο" ίσως έχει να κάνει και στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, που δείχνει να είναι ένα βήμα μπροστά για την απόκτηση του Ντε Κόλο, ειδικά μετά την απώλεια του Σπανούλη...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :