Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

TA ΔΥΟ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ...


Ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Χάρης Παυλίδης κατέβηκε στα γραφεία της Πλ. Αλεξάδρας αποφασισμένος για να προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμφωνητικών.

Δύο πλάνα για την επόμενη σεζόν όπως τα είχε στο μυαλό του και είχε συζητήσει με τους συνεργάτες του, αλλά δεν είχε ανταπόκριση.

Ο Παυλίδης γνωρίζει ότι το τμήμα Πόλο Γυναικών βρίσκεται στον αέρα, αλλά προσπαθεί να πειστεί γα το αντίθετο. Παίρνοντας το «οκ» για να προχωρήσει το πλάνο της ομάδας, που αυτό θα σημαίνει να ανανεώσει τις παίκτριες των οποίων τα συμφωνητικά τελειώνουν και να δει, από τους υπευθύνους για τα τμήματα πόλο, λίγο….φως.

Οι έχοντες γνώση λένε ότι ο προϋπολογισμός για το τμήμα βόλεϊ των γυναικών δεν απέχει πολύ από το να έχει μια υποτυπώδη ομάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αλίμονο αν ισχυριστεί κάποιος το αντίθετο, όταν οι μισθοί των παικτριών φτάνουν για το νοίκι του σπιτιού που διαμένουν και τα έξοδα του μήνα.

Ο προπονητής της ομάδας κατόρθωσε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να φτιάξει δύο πλάνα για την ομάδα της επόμενης σεζόν με χαμηλότερο μπάτζετ ώστε να προχωρήσει στις ανανεώσεις των εννιά συμφωνητικών που εκπνέουν και ίσα - ίσα για να φέρει μια ξένη που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, όχι φυσικά, Κρεγκ, Φαν Μπέλκουμ ή Μπιάνκα Τζιλ. Απλώς μια παίκτρια που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα χωρίς να είναι ακριβή.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος που θα έδινε το «οκ» αλλά όλοι στα γραφεία ένιπταν τας χείρας τους, τονίζοντας τη θέληση που υπάρχει από τον Ερασιτέχνη να συνεχίσει να υφίσταται τμήμα πόλο Γυναικών προφανώς ανταγωνιστικό, όπως ταιριάζει σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι βουτηγμένο στην κατσαρόλα της μιζέριας, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποιο φως, προβληματίζει. Ο Παυλίδης έφυγε άπραγος. Όπως συμβαίνει άλλωστε, τον τελευταίο καιρό.

Από το «μπάσιμο» για τις Τσουκαλά και Ασημάκη από τις Κρεγκ, Φαν Μπέλκουμ και Τσουρή, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν μπορεί να κρατήσει πια, ούτε τις παίκτριες που εξαντλούν τις τελευταίες πιθανότητες τους για να μείνουν στην ομάδα…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :