Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

TAKTIKH ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ - ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ


Έμφαση στις στημένες φάσεις είχε η σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Ο Έβαλντ Λίνεν επέμεινε σε ασκήσεις με κόρνερ και φάουλ. Τις τελευταίες μέρες ο Γερμανός τεχνικός δουλεύει αρκετά τα θέματα τακτικής ,αφού να μην ξεχνάμε ότι σε 11 μέρες η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αλβανία για τον αγώνα με την Μπέσα.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ :

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν σήμερα (Σάββατο) την προετοιμασία τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με δύο προπονήσεις στις 10:00 και στις 18:00.

Το πρωί ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε, για προληπτικούς λόγους, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ενώ οι Λεντέσμα και Βάντερσον ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Μπάμποβιτς ακολούθησε πρόγραμμα ξεκούρασης που περιλάμβανε ασκήσεις στην πισίνα.
Το απόγευμα γυμνάστηκε κανονικά ο Ρ. Μπράβο, ενώ ο Μπάμποβιτς ακολούθησε, για λόγους ξεκούρασης, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Οι Λεντέσμα και Βάντερσον συνέχισαν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Επίσης ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Μέλμπεργκ.


Αύριο (Κυριακή) οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα θα παίξουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι. Αντίπαλος θα είναι η Σλάβια Πράγας. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Geretsried, θα αρχίσει στις 18:30 (19:30 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί απ' ευθείας από τη Nova.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :