Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Λ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ:"ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 10-15.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ"


Ο επί χρόνια φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού, Λευτέρης Παυλίδης, μιλώντας στο RedPlanet.gr ζήτησε να υπάρξει και τρίτο ραντεβού του Ερασιτέχνη με την πλευρά του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι όλα οφείλονται σε μια παρεξήγηση και ότι μπορεί να βρεθεί συμβιβαστική λύση για την παραμονή του 34χρονου αρχηγού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Να καθίσουν οι δυο πλευρές και να ξαναμιλήσουν. Αφού ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και ο ίδιος ο Χατζηθεοδώρου θέλει να μείνει, τότε μπορεί να υπάρξει συμβιβαστική λύση και ο Θοδωρής να παραμείνει στην ομάδα. Η ουσιαστική διαφορά τους είναι της τάξης του 15%, άρα οι Ολυμπιακοί δεν πρέπει να αφήσουν αυτό τον παίκτη να φύγει. Ουσιαστικά και επειδή έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο, του προτάθηκε μεγαλύτερη μείωση, ώστε να υπάρξει μια σύγκλιση στις αποδοχές σε σχέση και με τους υπόλοιπους.


Ο Ολυμπιακός πρότεινε μείωση αποδοχών 55% σε σχέση με τα χρήματα που ήταν κανονικά να λαμβάνει για τη νέα περίοδο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δέχεται μείωση 40%. Άρα, σε πραγματικά νούμερα μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 10-15.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να δοθούν, προκειμένου να μην αποχωρήσει από την ομάδα και αυτό οφείλουν να το καταλάβουν όλοι. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ο Θοδωρής σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες και δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να χαθεί.


Έχει επομένη μέρα ο Ολυμπιακός ακόμα και χωρίς τον Χατζηθεοδώρου, αλλά δεν θα είναι η ίδια σε καμία των περιπτώσεων. Η διαφορά τους είναι μικρή και από την στιγμή που αυτά τα χρήματα θα δοθούν για την όποια ενίσχυση του τμήματος, τότε ας δοθούν σε εκείνον. Όλα οφείλονται σε μια παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω. Το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει μια τρίτη συνάντηση και να μιλήσει ο πρόεδρος με τον εκπρόσωπο του παίκτη, που εν προκειμένω μπορεί να είναι ο πατέρας του. Δεν χρειάζεται να τα πει και πάλι ο Θοδωρής με τον Άκη Λογοθέτη, διότι το κλίμα είναι φορτισμένο, αλλά δυο άλλοι άνθρωποι, που με ψυχραιμία θα μπορέσουν να βρουν μια λύση σε αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα.

Το λέω μετά λόγου γνώσεως, ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά. Να καθίσουν να μιλήσουν ξανά και ας κάνουν λίγο πίσω και οι δυο πλευρές, προκειμένου να βρεθεί ένας κοινός τόπος, ώστε να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Το επαναλαμβάνω, 40% μείωση λέει ο Χατζηθεοδώρου και οι Ολυμπιακοί πρέπει να τον κρατήσουν. Δεν πρέπει αυτός ο παίκτης να χαθεί από τον Ολυμπιακό. Προς Θεού, δεν θέλω να πω κάτι για τον Άκη Λογοθέτη, ο οποίος κάνει ό,τι του ζητήσουν. Ο άνθρωπος αυτός έχει πετύχει κάτι απίστευτο, διατηρώντας 11 παίκτες με μείωση αποδοχών και είναι ένας εκπληκτικός μάνατζερ.

Πάει να γίνει ένα "έγκλημα" στο συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι ωραίο σε μια τελική να διεκδικεί χρήματα από τον Ολυμπιακό ο Θοδωρής ύστερα από τόσα χρόνια πορείας στην ομάδα. Είναι μια παρεξήγηση και απλά υπήρξε κακή συνεννόηση. Η διαφορά σε νούμερα είναι κοντά στις 10-15.000 ευρώ. Να γίνει τρίτο ραντεβού και να γεφυρωθεί το χάσμα. Ξέρω καλά την ιστορία και δε μιλάω τυχαία. Εφόσον είναι οικονομικό το όλο ζήτημα, πρέπει να λυθεί. Δεν ξέρω αν είναι και κάτι άλλο, το οποίο δεν γνωρίζω. Όμως, αν καθίσει ο πρόεδρος με τον πατέρα του παίκτη, πιστεύω ότι θα τα βρουν για το καλό του Ολυμπιακού και του μεγάλου αρχηγού".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :