Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/8 Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ


Η ομάδα βόλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενόψει της δύσκολης σαιζόν που ακολουθεί, ξεκινά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της τη Δευτέρα 23/8. Επίσης την επόμενη Δευτέρα οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού, εκτός των διεθνών, θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Φλάβιο Γκουλινέλι, θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή, προκειμένου να αρχίσει να «χτίσει», τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ονειρεύεται. Μαζί του θα έρθει και ο νέος γυμναστής της ομάδας, Βάλτερ Ρίτζο, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να διατηρεί τους αθλητές ετοιμοπόλεμους ανά πάσα στιγμή.

Επίσης την Παρασκευή έρχεται στην Ελλάδα και ένα από τα βασικά εργαλεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενόψει της νέας χρονιάς, ο Τσέχο Γίρι Κραλ, ο οποίος θα καλύψει την νευραλγική θέση του κεντρικού, ελπίζοντας με την ίδια αποτελεσματικότητα που του έδωσε το βραβείο του κορυφαίου κεντρικού της Λίγκας για την χρονιά που μας πέρασε.

Όσον αφορά τον Τζέισον Γιαμπλόνσκι, βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με τον 25χρονο ακραίο, με πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών, ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού του Αντρέι Ζέκοφ, προβληματίζει τους ανθρώπους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος πασαδόρος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις στους κοιλιακούς, μετά από ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών περιμένουν την επίσημη διάγνωση, το διάστημα της αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο παίκτης, και εν συνεχεία θα αποφασίσουν για τις περεταίρω κινήσεις τους.

Τέλος, κατατέθηκαν στην Διεθνή Ομοσπονδία Βόλεϊ, τα χρήματα για το πενταπλούν του Ρολάντο Χούρκιν Ντεσπέιν, και είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσει το έγγραφο στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :