Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ 3 ΘΕΣΕΙΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ»


Η προσοχή των ανθρώπων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τους (βασικούς) παίκτες που πρέπει ν' αποκτηθούν εστιάζεται πλέον σε τρία... μέτωπα. Πρόκειται γι' αυτό του γκολκίπερ, του αμυντικού χαφ και φυσικά του επιθετικού.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δείχνει αυτήν την στιγμή πως δεν διαθέτει τον βαρύ και δυνατό φορ που θα κάνει την διαφορά παρά το γεγονός ότι διαθέτει τρεις επιθετικούς.

Είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός επιθετικού πάνω στον οποίο θα μπορεί να βασιστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεδομένου ότι Ντιόγκο για άλλη μία σεζόν αποδεικνύεται απογοητευτικός και κυρίως προβληματικός ως προς την συμπεριφορά του, ο Μήτρογλου δεν βρίσκεται στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα ενώ ο Ντάρμπισαϊρ έχει... δρόμο ακόμη.

Ειδικά με την περίπτωση του Ντιόγκο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουν κάνει πολύ υπομονή... Επιπλέον υπάρχει η επιτακτική ανάγκη της απόκτησης ενός ικανού αμυντικού χαφ. Τόσο ο Έντσο Μαρέσκα όσο και ο Ντουντού δεν παρουσίασαν ενθαρρυντικά δείγματα γραφής και έτσι είναι φανερό πως πρέπει να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης σ' αυτήν την θέση.

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει και με την ανάγκη απόκτησης ενός γκολκίπερ. Εάν επαληθευτεί το σενάριο με τον Αντώνη Νικοπολίδη να μπαίνει στο τεχνικό επιτελείο, αυτό θα υποχρεώσει εκ των πραγμάτων τους Πειραιώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός πορτιέρο, αφού κανένας εκ των Πάρντο και Μεγιέρι δεν μπορούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη για την θέση του βασικού τερματοφύλακα. Ακόμη και αν δεν γίνει έτσι πάντως ο Νικοπολίδης έχει ουκ ολίγα χρόνια στην πλάτη του και είναι αβέβαιο αν μπορέσει να βγάλει επαρκώς την σεζόν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :