Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΤΑΔΟ

Ο Μόισες Ουρτάδο πήγε το απόγευμα στου Ρέντη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, έπειτα από τη υπογραφή του συμβολαίου του το μεσημέρι.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχθηκε τον πρώην άσο της Εσπανιόλ στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών και ο 29χρονος μέσος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες.Ο Βαλβέρδε όπως σας ενημερώσαμε και χθες δεν θα ρισκάρει και όπως όλα δείχνουν δε θα παίξει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Στη σημερινή προπόνηση ο Γ.Παπαδόπουλος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με αυριανή προπόνηση στις 19:00.


Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της ΠΑΕ:


"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Με την ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ουρτάδο.


Ο Γ. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.


Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00."
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :