Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΩ...


>Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Ο Γιώργος Νικλητσιώτης μετά την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στο Derby.gr, στο γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας προτιμούν τους ξένους αντί για τα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες, αλλά μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους Βαλβέρδε και Μαρινάκη, ενώ έδειξε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν και πάλι το νταμπλ.

Παράλληλα έστειλε και το μήνυμα του στους φίλους του ΟΦΗ, τονίζοντας τους ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λίγκα. Πιο Αναλυτικά:

Μια νέα σελίδα ανοίγεται στην καριέρα σου, μίλησε μου για την μεταγραφή σου στον ΟΦΗ.

Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου και να αποκτήσω εμπειρίες σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β΄ Εθνικής και να επιστρέψω στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έτοιμος να διεκδικήσω ευκαιρίες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο το δυνατό καλύτερα για να βελτιωθώ αλλά και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος βέβαια από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ο Γιώργος Κατσικογιάννης, τον οποίο τώρα θα έχεις συμπαίκτη στον Κρητικό σύλλογο. Του ζήτησες πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;

Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ για εμένα, ζήτησα την άποψη του Γιώργου. Αυτός μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και ήταν και αυτός και ένας από τους λόγους που τελικά συμφώνησα να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί.

Τώρα θα έχεις συμπαίκτες σου στον ΟΦΗ τους Κατσικογιάννη και Σοϊλέδη τους οποίους γνωρίζεις από την θητεία σου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. κατά πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει αυτό στην προσαρμογή σου στη νέα σου ομάδα;

Σίγουρα είναι πολύ καλό ότι θα είμαι στην ομάδα με δύο παιδιά που γνωρίζω από την θητεία μου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. αυτό πιστεύω ότι θα κάνει καλό και στους τρεις μας, οι οποίοι θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε γρηγορότερα στον ΟΦΗ.

Πιστεύεις ότι με τις εμφανίσεις με τον ΟΦΗ μπορείς να πείσεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζεις και του χρόνου να αγωνίζεσαι και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Σίγουρα, αλλά το θέμα είναι να εμπιστεύονται και εμάς τα παιδιά των Ακαδημιών, αλλά προτιμούν τους ξένους. Πρέπει να καταλάβουν ότι και εμείς που προερχόμαστε από τα «σπλάχνα» της ομάδας μπορούμε να βοηθήσουμε .

Μετά τον αποκλεισμό με την Μακάμπι, πήγε ο Βαλβέρδε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, πιστεύεις ότι αν ήταν από την αρχή στην ομάδα, ίσως και να συνέχιζες τώρα στους «ερυθρόλευκους»;

Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις. Ίσως και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήταν προπονητής από την αρχή ο κύριος Βαλβέρδε, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις.

Μια και αναφερθήκαμε και στην Μακάμπι, τον περίμενες αυτό τον αποκλεισμό;

Όχι δεν τον περίμενα σε καμία περίπτωση. Ακόμη και μετά το παιχνίδι του Καραϊσκάκη πίστευα ότι θα καταφέρναμε να πάρουμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το αποδείξει τώρα κατακτώντας το νταμπλ στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου και για τον πρώην προπονητή σου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ότι θα βοηθήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να πετύχει τους στόχους του και να κατακτήσει και πάλι το νταμπλ. Κιόλας έχει αποδείξει την αξία του από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Βέβαια, θέλω να μου πεις την προσωπική σου άποψη και για τον νέο μεγαλομέτοχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μπήκε δυνατά από την πρώτη στιγμή και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ φαίνεται κιόλας ότι αγαπά πάρα πολύ την ομάδα.

Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς του ΟΦΗ τώρα που θα συνεχίσεις την καριέρα σου εκεί;

Θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΟΦΗ ότι θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λίγκα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :