Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΖΕΚΟΦ...


Ο Αντρέι Ζέκοφ ήταν από τους κορυφαίους στο ματς, η Βουλγαρία νίκησε με 3-2 σετ την Ιταλία σε φιλικό αγώνα στην πόλη Μεσίνα ενόψει της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

O 30χρονος πασαδόρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οργάνωσε καταπληκτικά το παιχνίδι της ομάδας του, υποχρεώνοντας σε ήττα την «σκουάντρα ατζούρα». Πάντως, ο Ζέκοφ αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα, ώστε να τον δει από κοντά ο γιατρός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Γιώργος Τσικούρης, ο οποίος μια ημέρα πριν θα έχει επιστρέψει από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί στο Red Gym του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και στου Ρέντη, ενώ το απόγευμα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ του ΣΕΦ. Κάπου εδώ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Φλάβιο Γκουλινέλι είναι ανοιχτός στο να παρακολουθούν οι συνάδελφοί του στην Ελλάδα τις προπονήσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δείχνοντας ένα πνεύμα γενικότερης διάθεσης να υπάρχει καλή συνεργασία μαζί τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :