Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ


Στην διεκδίκηση της απόκτησης του άσου της Ρόμα Ζούλιο Μπαπτίστα, έχει μπει και η Φιορεντίνα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Στέβαν Γιόβετιτς έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Φιορεντίνα να αναζητήσουν επιθετικό. με πρώτο τους στόχο τον Ζούλιο Μπαπτίστα που τον θέλει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Γιόβετιτς θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς έχει στην διάθεσή του μόλις έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό, τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο καθώς ο Αντριαν Μούτου είναι τιμωρημένος για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Μπορεί βέβαια να υπάρχει και η λύση του νεαρού Σέρβου φορ, Αντεμ Λιάγιτς, αλλά η ηλικία του, μόλις 19 χρονών, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού.

Στη Φιορεντίνα λοιπόν χρειάζονται ένα πιο έμπειρο στράικερ και αυτόν τον βλέπουν στο όνομα του Ζούλιο Μπαπτίστα, άλλωστε και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουραρίου είχαν κάνει πρόταση στον Βραζιλιάνο άσο χωρίς να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Η Φιορεντίνα χρειάζεται ένα πιο έμπειρο στράικερ και στην κορυφή της λίστας του τεχνικού διευθυντή, Πανταλέο Κορβίνο, φιγουράρει το όνομά του.

Όπως είναι γνωστό, ο Μπαπτίστα δεν υπολογίζεται από τους «τζιαλόροσι» αλλά δεν βλέπει και με θετικό μάτι σύμφωνα με τα Ιταλικά, ΜΜΕ τις προτάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της Γαλατάσαραϊ. Αντιθέτως η περίπτωση της Φιορεντίνα τον ενδιαφέρει όμως η ομάδα της Τοσκάνης δεν μπορεί να του προσφέρει τα λεφτά που παίρνει στην Ρόμα και ο Βραζιλιάνος δεν έχει πρόθεση να μειώσει τις απολαβές του....
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :