Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ…


Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση με την Εύη Κυριακίδου, η οποία θα κρίνει αν θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η 29χρονη αθλήτρια θα επιχειρούσε σήμερα το πρωί να βρει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει αυθημερόν από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και να διαπραγματευτεί με τα στελέχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τη μετακίνησή της.

Η Πειραϊκή ομάδα έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Ηρακλή, ούτως ώστε να παραχωρηθεί με υποσχετική η Ελληνίδα κεντρικός αντί 15.000 ετησίως, ωστόσο σκόπελο ενδεχομένως αποτελέσουν οι απαιτήσεις της.

Η 29χρονη κεντρική είναι μεν «ζεστή» στο να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα κάνει πρωταθλητισμό, ωστόσο δεν αποκλείεται να προτιμήσει τη σιγουριά της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται η οικογένειά της, αν δεν ικανοποιηθεί από την προσφορά που θα της υποβληθεί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :