Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!


Οι φήμες για τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Ολυμπιακό οργιάζουν και όλοι πλέον θεωρούν ότι η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού μέσου είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "sday.gr" , δεν αποκλείεται τελικά ο Τζιόλης να είναι το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ που θέλει ο Ολυμπιακός.

Είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και ο Τζιόλης μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να πιάσει λιμάνι. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει άλλη προτεραιότητα!

Η προοπτική του εξωτερικού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αλλά σε περίπτωση που δεν έχει κάποια ικανοποιητική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού,τότε σαφώς πρώτη του επιλογή είναι ο Ολυμπιακός.

Η Ισπανική Σανταντέρ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Σιένα για την απόκτηση του 25χρονου άσου,μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Πέτροβιτς της Παρτιζάν.

Ο Τζιόλης είναι το νούμερο ένα στη λίστα της Σανταντέρ και η Ισπανική ομάδα είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Σιένα.

Στο λιμάνι παρακολουθούν την υπόθεση και αισιοδοξούν (!!!) ότι τελικά θα είναι αυτοί που θ'αποκτήσουν τον Τζιόλη.

Ο ίδιος ο παίκτης, ίσως να δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό επειδή γνωρίζει ότι στον Ολυμπιακό δε θα έχει φανέλα βασικού...

Από την άλλη, ο κόσμος του Θρύλου είναι αληθεια ότι έχει "στραβώσει" με την προοπτική απόκτησης του Έλληνα αμυντικού μέσου...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :