Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ!


Ο Μενέλαος Κοκκινάκης συνεχίζει να διαπρέπει με τα γαλανόλευκα. Ο 17χρονος αθλητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πανηγυρίσει την Κυριακή το δεύτερο μετάλλιό του σε Βαλκανικό πρωτάθλημα μέσα σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο από μία εβδομάδα!

Συνέβαλλε στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Νέα Δοϊράνη των Σκοπίων και έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Φλάβιο Γκουλινέλι παίζοντας στη βασική εξάδα της Εθνικής Εφήβων.

Ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προορίζει τον Κοκκινάκη για δεύτερο λίμπερο, αλλά με την έφεση που δείχνει και στους άλλους τομείς, εκτός της υποδοχής και άμυνας, δεν αποκλείεται να του δώσει διπλό ρόλο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αφού μπορεί να υπολογίζεται και σαν ακραίος.

Αυτή την αρμοδιότητα έχει και στην ομάδα των Εφήβων, που το Σάββατο επικράτησε με 3-1 σετ (25-23, 32-30, 13-25, 26-24) της Τουρκίας στον πρώτο ημιτελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Κυριακή στις 20.00, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβίας, Βουλγαρίας για να μάθει αν το μετάλλιο που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα θα είναι χρυσής ή αργυρής απόχρωσης.

Ο Κοκκινάκης έχει ήδη κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με τους Παίδες, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Βουλγαρία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :