Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ…


Και επειδή σας είπαμε ότι θα σας ενημερώνουμε, οι πρώτες πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, λένε ότι ο Γερμανός τεχνικός θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν για το σύλλογο.

Στον Λίνεν επιρρίπτονται πλήθος ευθυνών σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για τα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, αλλά και τις επιλογές που έκανε στον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας, αλλά και της αποστολής της ομάδας, με τον αποκλεισμό του Άλμπερτ Ριέρα.


Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι από την πρώτη στιγμή που άλλαξε η διοίκηση στην ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να φέρει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού αποτελεί μεγάλη του αδυναμία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως, σεβόμενος την επιλογή του Σωκράτη Κόκκαλη, κράτησε τον Γερμανό και τώρα τρέχει και δεν φτάνει…

Ο Έβαλντ Λίνεν όλα δείχνουν ότι δεν έχει μέλλον στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ειδικά μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Μακάμπι πιθανότατα απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Το όνομα του Ισπανού τεχνικού ήρθε ξανά στο φως, όπως είναι λογικό, αλλά θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ώρες, όταν και θα ηρεμίσουν τα πνεύματα στους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να μη γίνουν κινήσεις εν θερμώ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :