Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΒΕΝΚΕΡ


Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Βενκέρ και τότε θα μάθουμε αν ο παίκτης της Ναντ θα συνεχίσει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Με βάση το δημοσίευμα της Le Parisien, τονίζεται πως ο παίκτης είναι μια ανάσα από τη μεταπήδησή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ανεξάρτητα πάντως αν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις, λογικά το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι την Τετάρτη εκτός και αν συνεχιστούν οι συνομιλίες, αλλά από και πέρα, υπάρχει ακόμα μία λεπτομέρεια που πρέπει να αναφερθεί.

Η Ναντ παίζει την Τρίτη στις 17/8 με την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος Εβιάν. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον εν λόγω αγώνα. Αν λοιπόν αγωνιστεί, αυτός να είναι και ο τελευταίος του με την ομάδα της Γαλλίας. Ενδέχεται βέβαια να προφυλαχτεί κιόλας, για να είναι έτοιμος για τον ΘΡΥΛΟ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :