Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ!


Μια σκέψη που χθες ειπώθηκε και γράφτηκε επανειλημμένως, είναι η προτροπή προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους …«Πάρτε την ομάδα και φύγετε από δω». Η αλήθεια είναι ότι η αηδία και η αγανάκτηση έχει φωλιάσει σε όλους τους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όμως η λογική, μάλλον, λέει άλλα…

Αν γίνει κάτι τέτοιο η «πράσινη παράγκα που φέρεται να ελέγχει τα πάντα» θα έχει πετύχει το σκοπό της. Θα πούνε ότι έκοψαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ το μπάσκετ. Δεν πρέπει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να τους δώσουν αυτή την ευχαρίστηση.

Θα πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο ακόμα κι αν βγάλουν απόφαση για τιμωρία έδρας για 9 χρόνια. Γιατί κάποιοι «υπάλληλοι» διαδίδουν ότι η ποινή ήταν χάδι και ότι μετά την έφεση θα πέσει στις 4 ή 5 αγωνιστικές.

Ξέρουν και από νομικά και βγάζουν τελεσίδικες αποφάσεις; Λες και δεν έχουμε δει ποινές έπειτα από έφεση να μένουν ίδιες ή ακόμα και να αυξάνονται.

Την άλλη Δευτέρα πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1. Σκεφτείτε τι μαγειρείο έχει να γίνει αν η κληρωτίδα βγάλει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την 5η ή 6η αγωνιστική. Πόλεμος θα γίνει για την αυξομείωση της ποινής.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η ιστορία μόλις άρχισε και κάτι μας λέει ότι δεν θα έχει τελειωμό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :