Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ


Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί τον μοναδικό στόχο και ο Βαλβέρδε προετοιμάζει τους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου σήμερα.

H προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στου Ρέντη και συνέχεια ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών όπου θα συμπεριφερθούν στην αποστολή για το ματς, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ραούλ Μπράβο.

Ο Ισπανός μιλώντας στους παίκτες του ανέφερε: «Κάναμε πολύ σοβαρά λάθη στο κέντρο και για αυτό δεχθήκαμε τις αντεπιθέσεις από τον Ηρακλή. Κι αυτά τα λάθη δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Δεν επιτρέπονται ξανά τέτοια λάθη».

Στη συνέχεια, ο 46χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Από ότι είδα και η Κέρκυρα με αντεπιθέσεις έκανε ζημιά στην ΑΕΚ. Έχει κάποιους γρήγορους παίκτες μπροστά και αν μας βρουν ανοικτούς, μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις αντεπιθέσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :