Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!

Στη Βραζιλία δείχνουν ενδιαφέρον τα ΜΜΕ για την πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο πρωτάθλημα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μόνο φίλους μπορεί να έχει στη χώρα του καφέ. Άλλωστε είναι η χώρα από την οποία έχουν έρθει στον ΘΡΥΛΟ μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN στο διαδίκτυο έχει δημοσίευμα που αναφέρεται στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον Πανσερραϊκό.

Και όχι μόνο αυτό, αφού δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην παρουσία του Ντουντού, για τον οποίο σημειώνει ότι συμμετείχε στις δύο προπέρσινες νίκες επί των Σερραίων.

Παράλληλα φιλοξενούνται και κάποιες δηλώσεις του μέσου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στις οποίες αναφέρει: «Ακόμη και ως φιλοξενούμενοι πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πώς να κερδίσουμε. Παρά το ότι η κούρσα είναι ακόμη στο ξεκίνημα η δουλειά είναι να πάντα να προσθέτεις βαθμούς και να ανακτάς τις απώλειες. Σημαντικό είναι να έχουμε καλά αποτελέσματα μετά το τέλος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :