Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ!


Σε όλους έχει προκαλέσει ερωτηματικά η στάση του Αργεντινού και του δικηγόρου του, τόσο στη διοίκηση, όσο και στον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» πάντως δεν έχουν να ανησυχήσουν για κάτι, αφού έχουν στα χέρια τους βιοψία που είχε κάνει ο Γκαλέτι στα 19 του και από τότε ήταν φανερό το πρόβλημα στα νεφρά του.

Παράλληλα, αν οι δύο πλευρές ακολουθήσουν την δικαστική διαμάχη, υπάρχει το δεδικασμένο του Ματσιγιάουσκας, όπου ο παίκτης δεν δικαιώθηκε.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να δεχθεί ο Γκαλέτι τα 800.000 ευρώ που του προσφέρονται και να αναλάβει χρέη μάνατζερ σε ένα σύλλογο που αγαπά αλλά και λατρεύεται γιατί σε περίπτωση καταγγελίας σύμβασης από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο Αργεντινός όχι μόνο δεν θα πάρει λεφτά αλλά ίσως βάλει κι από την τσέπη του.

Και δεν είναι μόνο το οικονομικό της υπόθεσης …είναι και το ηθικό. Ήδη οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με την στάση του Γκαλέτι, τον οποίο πάντα σεβόντουσαν και θαύμαζαν… Είναι κρίμα να φτάσουν στα άκρα…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :